Thursday, December 9, 2010

طريقة عمل الآيس كريم فى المنزل بالصور


المقادير


6 صفار بيض
1 كوب سكر
2 كوب لبن
1/2 ليمونة
1/4 كيلو فراولة
او
3 معالق كبار كاكاو
كيس فانيليا - ممكن كمان ريحة مانجة

التجهيز

المانجاية كبيرة وقطعتها


بعد نجاح البسبوسة المرة دى ايس كريم بالصور - من مطبخى


ودة بعد ما هرستها جامد وممكن تضربيها فى الخلاط


بعد نجاح البسبوسة المرة دى ايس كريم بالصور - من مطبخى


ودة اللبن على النار لاننا هنستخدمة سخن ومغلى
بعد نجاح البسبوسة المرة دى ايس كريم بالصور - من مطبخى


الطريقة

نحط الصفار المفصول عن البياض ونفصلة كويس اوووووووووى ونحطهم على حماما ماء ساخن تحتها بالشكل دة


بعد نجاح البسبوسة المرة دى ايس كريم بالصور - من مطبخى

ونقعد نقلب ع الحمام الساخن لحد ما يبقى دة لونة
بعد نجاح البسبوسة المرة دى ايس كريم بالصور - من مطبخى


علطول ننقلة لحمام ماء بارد والفضل يكون فية قطع تلج ونقلب بسرعة ونحط علية اللبن المغلى

وهيبقى لونة كدة

لحد ما اللبن يختلط فية ويتجانس معاة


بعد نجاح البسبوسة المرة دى ايس كريم بالصور - من مطبخى


وعلطول رجعية للماء الساخن وقلبى بردة

ودول صورتين لية


بعد نجاح البسبوسة المرة دى ايس كريم بالصور - من مطبخى



بعد نجاح البسبوسة المرة دى ايس كريم بالصور - من مطبخى


لحد ما سمكة يبقى زى الايس كريم السايح تقيل شوية ولزج كدة

بعد نجاح البسبوسة المرة دى ايس كريم بالصور - من مطبخى



ودة صورة تانية لية

بعد نجاح البسبوسة المرة دى ايس كريم بالصور - من مطبخى

وقلبى المانجة كويس اوى علية وحطى علية الفانيليا

وممكن معاها كمان تحطى روح المانجة (_زيت عطرى بريحة المانجة )


بعد نجاح البسبوسة المرة دى ايس كريم بالصور - من مطبخى


ودة شكلها النهائى قبل التفريز
بعد نجاح البسبوسة المرة دى ايس كريم بالصور - من مطبخى



ودة لحبيبتى الصينية اللى وعدتها بيها

emanfamily


بعد نجاح البسبوسة المرة دى ايس كريم بالصور - من مطبخى




ودة لاول واحدة ترد


بعد نجاح البسبوسة المرة دى ايس كريم بالصور - من مطبخى



الفراولة او الكاكاو ممكن نستبدلهم بامانجة

وممكن نقسم الكمية ونعملها كذا طعم واحلى طعم انا حبيتة اووووى الكاكاو ودسم شوية

No comments:

المرأة