Sunday, November 14, 2010

طريقة عمل صنع تحضير تورتة بسكويت بالفواكه والجيلي بالصور



8 من 10 (الاصوات : 3)8 من 10 (الاصوات : 3)8 من 10 (الاصوات : 3)8 من 10 (الاصوات : 3)8 من 10 (الاصوات : 3)8 من 10 (الاصوات : 3)8 من 10 (الاصوات : 3)8 من 10 (الاصوات : 3)8 من 10 (الاصوات : 3)8 من 10 (الاصوات : 3)
وصفة و طريقة عمل تورتة بسكويت بالفواكه والجيلي في مطبخ فتكات
ادوات الطبخة





  • الكمية تكفي: 6 أشخاص
  • وقت التحضير: 20 دقيقة
  • وقت الطهي: 30 دقيقة
  • المقادير: باكو بسكوت شاي كبير
    نص كوب لبن
    2 معلقة زيت ذرة
    معلقة صغيرة سكر ويمكن الاستغناء عنها
    معلقة عسل ابيض كبيرة
    معلقة صغيرة بيكنج بودر
    رشة فانيليا
    باكو جيلي فراولة او اي نوع تحبي
    2 موزة و تفاحة او اي فواكه تزيين
  •  
  • التحضير: 1-نهرس البسكوت او نضربة في المطحنة ونضعه فطبق

    2-نضع عليه الاتي
    اللبن و الزيت والبيكنج بودر والفانيليا والعسل

    3-نعجنه كويس بإيدينا لحد ما يكون عجينة طرية ومش بتلزق بالايد

    4-وافرديه فطبق بايركس صغير او اي صنية صغيرة مدهونة نقطة زيت

    5-دوبي الجيلي في كوب ماء مغلى
    وضيفي كوب ماء ساقع ودخليهم التلاجة شوية
    يمسك نص ماسكة بس

    6-نقطع التفاحة والموز ونضعهم علي الوجه بعد ما يطلع البسكويت من الفرن

    7-نضع الجيلي علي الفواكه ثم يدخل التلاجة 4 ساعات
  • الطبخ: ودخليها الفرن القالب بطبقة البسكويت على حرارة متوسطة نص ساعة


No comments:

المرأة