اعلانات عالمية

ابحث عن وجبتك المفضلة على موقعنا

Loading...

اعلانات عالمية

Sunday, November 14, 2010

طريقة عمل طبخ شوربة البصل الفرنسية

اخواتي هذه الشوربة من الشوربات المعتمدة عندي ووالله طعمها رائع جدا احب انكوا تجربوها وتعتمدوها مثلي

المقادير (بس انا اطبخها بدون التقيد بمقادير):

3 بصلات كبار
2 كوب مرق
نصف كوب حليب
للتقديم:
خبز او توست محمص
جبنة شيدر او موتزاريلا او برمزان



نقطع البصل قطع صغيرة الي متوسطة و نشوحهم في معلقتين زبده علي نار هادئه حتي يدبل بس مش يتحرق و يفضل لونه اصفر علي ابيض كده

شوربة البصل الفرنسية ذو المذاق الرائع علي ضمانتي..بالصور


نرش معلقتين دقيق علي البصل و نقلب جيدا

شوربة البصل الفرنسية ذو المذاق الرائع علي ضمانتي..بالصور

ثم نضيف الشوربة او المرق علي البصل و الدقيق و نقلب كويس جداااا

شوربة البصل الفرنسية ذو المذاق الرائع علي ضمانتي..بالصور

ثم ناخد الخليط ونضربه في الخلاط مع اضافة اللبن الحليب(لبن عادي مش رايب) ونرجع الخليط مرة اخري علي نار هادئه مع اضافة رشة ملح وفلفل اسود نتركها دقائق هنلاقيها تخنت معانا شويه صغيرين مش زي شوربه الكريمه

وعند التقديم نضيف التوست المحمص المقطع شرائح صغيرة مع رشة الجبن ويدخل الميكروييف ثوان فقط لتذوب الجبن
بس للاسف اليوم ماكان عندي جبن بس برضو مذاقها شهي ومميز جدا
وبالهنا والشفاء علي قلوبكم

شوربة البصل الفرنسية ذو المذاق الرائع علي ضمانتي..بالصور


شوربة البصل الفرنسية ذو المذاق الرائع علي ضمانتي..بالصور


شوربة البصل الفرنسية ذو المذاق الرائع علي ضمانتي..بالصور



وصفة و طريقة عمل شوربة البصل الفرنسية في مطبخ فتكات
احصائيات الطبخة
  • مرات المشاهدة مرات المشاهدة: 2,555
  • مفضلة لدى مفضلة لدى: طريقة عمل شوربة البصل الفرنسية في مفضلات العضوات 5
  • مرات الحفظ مرات الحفظ: 82
  • مرات الطباعة مرات الطباعة: 31
  • مرات الارسال مرات الارسال: 0


  • الكمية تكفي: شخصين
  • وقت التحضير: 5 دقائق
  • وقت الطهي: 30 دقيقة
  • المقادير: 3 بصلات كبار
    2 كوب مرق
    زبد
    ملعقتين دقيق
    نصف كوب حليب
    ملح وفلفل أسود
    للتقديم:
    خبز او توست محمص
    جبنة شيدر او موتزاريلا او برمزان
  • التحضير: يقطع البصل قطع صغيرة الى متوسطة
  • الطبخ: 1- يشوح البصل في معلقتين زبده علي نار هادئه حتي يدبل بس مش يتحرق و يفضل لونه اصفر علي ابيض كده
    2- نرش معلقتين دقيق علي البصل و نقلب جيد
    3- ثم نضيف الشوربة او المرق علي البصل و الدقيق و نقلب كويس جداااا
    4- م ناخد الخليط ونضربه في الخلاط مع اضافة اللبن الحليب(لبن عادي مش رايب) ونرجع الخليط مرة اخري علي نار هادئه مع اضافة رشة ملح وفلفل اسود نتركها دقائق هنلاقيها تخنت معانا شويه صغيرين مش زي شوربه الكريمه
    5- عند التقديم نضيف التوست المحمص المقطع شرائح صغيرة مع رشة الجبن ويدخل الميكروييف ثوان فقط لتذوب الجبن
  • ملاحظات: ل

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

المرأة و الأسرة

اخبار الحوادث

مكتبة الفيديو