Saturday, September 18, 2010

طريقة عمل حلوى الباسكن روبنز بالصور




  • محتوى الوصفة: عام
  • درجة الصعوبة: سهلة
  • خصائص: سريعة التحضير محببة للاطفال
  • تاريخ الاضافة: 2-7-2010


9 من 10 (الاصوات : 3)9 من 10 (الاصوات : 3)9 من 10 (الاصوات : 3)9 من 10 (الاصوات : 3)9 من 10 (الاصوات : 3)9 من 10 (الاصوات : 3)9 من 10 (الاصوات : 3)9 من 10 (الاصوات : 3)9 من 10 (الاصوات : 3)9 من 10 (الاصوات : 3)
وصفة و طريقة عمل حلي الباسكن روبنز في مطبخ فتكات
ادوات الطبخة


  • مرات المشاهدة مرات الارسال: 0


  • الكمية تكفي: 8 أشخاص
  • وقت التحضير: 20 دقيقة
  • المقادير: علبة حليب مركز
    170 جرام قشطة سايبة
    6جبنة كيري او لافاش او اي نوع عندك
    باكيت بسكوت
    علبة كورن فليكس الي ب1.50 تقريبا (بيتحط فوق الوش وبيعطي طعم جميل)
    المقدار دا يكفي صنية مستطيلة صغيرة لكن انا ضاعفت المقدار علشان اعمل الصنية الكبيرة
  • التحضير: 1-في الخلاط نضع القشطة والجبنة والحليب المركز ونضربهم كويس لغاية ما يتجانسوا

    2-هنجيب الصنية المستطيلة بتاعت التوست ونغلفها بالبلاستيك

    3-هنكسر البسكوت في الصنية

    4-نضيف الحليب المركز بعد ما ضربناه في الخلاط على البسكوت ونحاول نقلب الخليط مع البسكوت بشويش (الفكرة بس ان الحليب ينزل لتحت ويتغغل بين البسكوت)

    5-نتركه في الفريزر يوم كامل علشان يتماسك
    وعند التقديم نقلبه في طبق التقديم وننزع البلاستيك

    6- ونزينه بالكورن فليكس وصوص الشيكولاته والمكسرات

 

No comments:

المرأة