Monday, March 16, 2009

طريقة الصنع عمل تحضير اعدادالكوردن بلو

الكوردن بلو

3/16/2009 7:09:00 PM

الكوردن بلو

المقادير:
1 كيلو صدور فراخ فيلية

خلطة الحشو:
2 ملعقة كسبرة خضرة مفرية
1 كوب جبنة موتزريلا
1 ملعقة ثوم مفرى
4/1 كيلو لانشون لحم مدخن
1 ملعقة زبدة

خلطة التتبيل:
1 عصير بصلة لتتبيل الفراخ
1 عصير ليمون
ملح وفلفل حسب الرغبة
زيت للقلى
1 كوب بقسماط ناعم
1 كوب دقيق
2 بيضة مخفوقة

الطريقة:
- نقوم بحشو صدور الفراخ بعد تتبليها بالخلطة السابق ذكرها ثم نضعها فى الدقيق ثم البيض ثم البقسماط.
- وبعد ذلك تحمر فى الزيت الساخن وتقدم فى السرفيس مع البطاطس الشبسيى.


www.ahlawia.com


www.damnhour.com


www.egypt4fun.com


www.moftahy.net

No comments:

المرأة