Tuesday, March 3, 2009

صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى

صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى

3/2/2009 7:46:00 PM

صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى

المقادير:
1 كيلو صدور فراخ
2 عبوة زبادى
1 ملعقة صغيرة روزمارى
1 ملعقة صغيرة ثوم مفرى
ملح وفلفل حسب الرغبة
1 ملعقة مستردة
1 عصير بصلة
2 ملعقة زبدة

الطريقة:
- نقوم بتتبيل الفراخ بكل المكونات السابقة وتترك فى الثلاجة لمدة 6 ساعات ثم توضع فى الصينية وتلف بالورق الفويل وتتدخل الفرن لمدة ساعة تقريبا.
- يتم رفع الورق الفويل وتدهن الفراخ بالزبدة وتترك تحت الشواية حتى تاخذ اللون الذهبى تقدم فى السرفيس مجملة باوراق الروزمارى.

قيم هذا المحتوى



www.egypt4fun.com
www.ahlawia.com
www.moftahy.net

No comments:

المرأة