Thursday, October 23, 2014

طريقة عمل و اعداد اكلة سمك بالصلصة و الخضار


 
اكلة سمك بالصلصة و الخضار السمك

المدة حوالي ساعة
الصعوبة متوسطة
أشخاص: 4 اشخاص
وقت التحضير: من ساعة لساعتين,

مقادير الاكلة

  • كيس سمك فيليه مقطع مكعبات
  • زيت
  • بصلتين مفرومين
  • 4 فصوص ثوم مفرومين
  • حبة بطاطس مقطعة
  • حبة جزر مقطعة
  • كوبين صلصة
  • ملح و فلفل
  • بهارات سمك
  • ملعقة دقيق كبيرة

طريقة عمل اكلة سمك بالصلصة و الخضار

  1. يشوح البصل و البطاطس و الجزر في الزيت و التوابل و الصلصة
  2. نضع 3 اكواب ماء و نتركه علي نار منخفضة
  3. عند اقتراب الخضروات من النضج نضع مكعبات السمك
  4. بعد غلوة واحد خذي كوب من الشوربة و إمزجيه مع الدقيق
  5. اضيفي المزيج الي الشوربة مرة اخري و قلبي و اغلقي الغطاء
  6. قلبي كل فترة حتي ينضج السمك
  7. قدميه مع بقدوس

No comments:

المرأة