Tuesday, September 30, 2014

طريقة عمل و كيفية صنع عصيج اللحم المفروم تعصيج اللحمة المفرومة

تعصيج اللحمة المفرومة

 
طريقة تعصيج اللحمة المفرومة علشان نستخدمها مع وجبات كتير

الوقت

  • وقت التحضير : 10 دقائق
  • وقت الطهي : 30 دقيقة
  • الوقت الكلى : 40 دقيقة

عدد الاشخاص

يمكنك تغيير عدد الاشخاص

اضف مذاق خاص

    المقادير

    • 2 x معلقة كبيرة سمن (أو زيت)
    • 1 x معلقة صغيرة زعتر (اختيارى)
    • 1 x عدد فص ثوم (مفروم)
    • 1 x معلقة صغيرة بهارات لحمة
    • 1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
    • 1 x معلقة صغيرة ملح
    • 1 x عدد بصلة
    • ½ x معلقة صغيرة قرفة (اختيارى)
    • ½ x كيلو لحمة مفرومة

    الخطوات

    1. هنقطع البصلة مكعبات صغيرة.
    2. فى حلة على نار متوسطة هنضيف معلقتين سمنة ونضيف البصل ونقلبه كويس لحد ما يتحول للون الذهبى.
    3. هنضيف فص الثوم المفروم ونقلب كويس.
    4. هنوطى النار ونضيف اللحمة ونفتتها كويس بمعلقة خشب.
    5. هنضيف البهارات ونقلب كويس لحد ما اللحمة يبقى لونها بنى فاتح.
    6. هنسيب اللحمة على نار هادية وهنقلبها كل شوية لحد ما تنزل ميتها وتشربها تانى.

    1 comment:

    hotelrestaurant said...

    تواصل معنا عزيزي العميل لكي تجد تجهيز مطابخ و جودة معدات مطابخ فندقية بتكاليف و اسعار تناسب الجميع كما ان معدات مطابخ المطاعم التي نقدمها لكم تكون دائما بكفاءة و جودة عالية في العمل طوال فترة استخدامها بنفس درجة الجودة العالية و بالتالي فان تجهيزات مطابخ الفنادق و تجهيزات مطابخ المطاعم التي نحرص علي توفيرها لكم تكون بسعر مناسب

    المرأة