Friday, June 10, 2011

طريقة عمل مكرونة بالبشاميل بنكهة البيتزا بالصور



وصفة و طريقة عمل مكرونة بالبشاميل بنكهة البيتزا  في مطبخ فتكات
ادوات الطبخة0



  • الكمية تكفي: 3 أشخاص
  • وقت التحضير: 30 دقيقة
  • وقت الطهي: 30 دقيقة
  • المقادير: - مكرونة قلم - لحم مفروةم معصج - لبن ودقيق وزبدة وجبنة كيرى ومايونيز للبشاميل - فلفل اخضر وطماطم وزيتون حلقات...توابل
  • التحضير: - اولا... هنسلق المكرونة عااااااااااااااادى

    - ثانيا... هنعمل البشاميل .وانا بعمل البشاميل على البارد يعنى بدوب 4 معالق دقيق فى اربع كوبايات لبن

    - وبعدين احط حتة زبدة فى الحلة وانزل عليهم باللبن ابو دقيق .واقلب كويس لحد القوام اللى بتحبية

    - وبعدين بضيف ملح وفلفل اسود وبابريكا

    - وبحط مكعبين جبنة كيرى مع معلقة كبيرة مايونيز والطعم واااااااااااااااو


    - ثالثا... واهم حاجة اللحمة

    - بصفر البصلة فى حتة زبدة او سمنة بلدى وانزل عليها باللحمة

    - اول ما لونها يتغير انزل بالتواااااااااابل ..الا وهى ملح وفلفل اسود وكمون وبهارات وبهارات بيتزا مشكلة جاهزة لو مفيش يبقى زعتر

    - وبعد ما تستوى واطفى عليها اكون مجهزة طماطم مكعبات صغيرة وفلفل رومى مكعبات صغيرة وزيتووووون اخضر مهم جدا حلقات واضيفهم عليها

    - لتجهيز الصينية بقلب المكرونة كلها فى اقل من نص كمية البشاميل

    - وبعدين نصها تحت وبعدين اللحمة وبعدين النص التانى وبعدين الباقى وبرشها من فوق زبدة بتبقى اطعم من البيض
  • الموضوع كاملا: لو عايزة تشوفي الموضوع ده بالكامل و بالصور و بمشاركات العضوات اضغطي هنا:
     
  • طريقة عمل مكرونة بالبشاميل بنكهة البيتزا
  • اخبار اليوم

     

No comments:

المرأة