- الكمية تكفي: 3 أشخاص
- وقت التحضير: 30 دقيقة
- وقت الطهي: 30 دقيقة
- المقادير: - مكرونة قلم - لحم مفروةم معصج - لبن ودقيق وزبدة وجبنة كيرى ومايونيز للبشاميل - فلفل اخضر وطماطم وزيتون حلقات...توابل
- التحضير: - اولا... هنسلق المكرونة عااااااااااااااادى
- ثانيا... هنعمل البشاميل .وانا بعمل البشاميل على البارد يعنى بدوب 4 معالق دقيق فى اربع كوبايات لبن
- وبعدين احط حتة زبدة فى الحلة وانزل عليهم باللبن ابو دقيق .واقلب كويس لحد القوام اللى بتحبية
- وبعدين بضيف ملح وفلفل اسود وبابريكا
- وبحط مكعبين جبنة كيرى مع معلقة كبيرة مايونيز والطعم واااااااااااااااو
- ثالثا... واهم حاجة اللحمة
- بصفر البصلة فى حتة زبدة او سمنة بلدى وانزل عليها باللحمة
- اول ما لونها يتغير انزل بالتواااااااااابل ..الا وهى ملح وفلفل اسود وكمون وبهارات وبهارات بيتزا مشكلة جاهزة لو مفيش يبقى زعتر
- وبعد ما تستوى واطفى عليها اكون مجهزة طماطم مكعبات صغيرة وفلفل رومى مكعبات صغيرة وزيتووووون اخضر مهم جدا حلقات واضيفهم عليها
- لتجهيز الصينية بقلب المكرونة كلها فى اقل من نص كمية البشاميل
- وبعدين نصها تحت وبعدين اللحمة وبعدين النص التانى وبعدين الباقى وبرشها من فوق زبدة بتبقى اطعم من البيض
- الموضوع كاملا: لو عايزة تشوفي الموضوع ده بالكامل و بالصور و بمشاركات العضوات اضغطي هنا:
- طريقة عمل مكرونة بالبشاميل بنكهة البيتزا
اخبار اليوم
Friday, June 10, 2011
طريقة عمل مكرونة بالبشاميل بنكهة البيتزا بالصور
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment