الكبسة علي الطريقة السعودي
3/16/2009 11:32:00 AM
المقادير:
2 بصله مفرية
فرخة مقسمه لاجزاء
ملح وفلفل
1 ملعقة صغيرة قرفة
بشر برتقال
علبة صلصة طماطم
1/2 لتر ماء
2 كوب ارز بسمتي
2 ملعقة زيت
2 ملعقة زبدة
الطريقة:
- نقوم بقلي البصل مع الفراخ جيدا ً ثم نضع التوابل كلها وبشر البرتقال ويشوح الخليط حتي ياخذ اللون الذهبي.
- نضع بعدها صلصة الطماطم والماء وتترك علي النار هائه حتي يتم السوي .
- نقوم برفع قطع الفراخ ونقوم بوضع الارز في الصلصه الموجوده ونكمل بقليل من الماء وتترك علي نار هادئه حتي يتم النضج .
- تقدم قطع الفراخ ومعها الارز ومجمله بالصنوبر المحمص .
No comments:
Post a Comment