- الكمية تكفي: 3 أشخاص
- وقت التحضير: 30 دقيقة
- وقت الطهي: 15 دقيقة
- المقادير: نصف كيلو لحم مفروم ناعم
بصلة متوسطة ومفرومة ناعم
2ملعقة نشا
ملعقة كبيرة بقسماط مفروم ناعم
نصف ملعقة صغيرة بهارات لحمة
نصف ملعقة صغيرة سكر
ملح فلفل
ملعقة صغيرة صوص صويا - التحضير: تبشرى البصلة ناعم جدا وتحطيها على اللحم وتقلبيها وتحطى كل المكونات اللى عندك وتقلبيهم كلهم كويس وبعدين تاخدى حتة حتة وتشكليها على شكل اقراص كبيرة وتكونى محضرة طبق من اطباق الفويل او اللى موجود عندك وترصى بقى وحدات الهامبورجر فى الطبق بس استنى
بين القرص والتانى هنحط حتة كيس نايلون لغاية ما تخلص الكمية اللى عملناها
وبعدين نحطها فى الفريزر لحين استخدامها - !
Saturday, September 18, 2010
طريقة عمل الهامبورجر في البيت بالصور
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment