- المقادير: 1-كوب فريك سبق نقعه مدة لاتقل عن 6 ساعات
2-صدر دجاجة مقطع صغير
3-بصلة مفرومة
4-ملح وفلفل
5-رشة زنجبيل ورشة قرفة
6-معلقة زيت
7-كمية مناسبة من المرقة وممكن استبدالها بالماء حسب الرغبة - التحضير: نقوم بغسل الصدور جيدا وتقطيعها
نقوم بتقشير البصلة ونقطعها - الطبخ: وبعدين تحطى الزيت على النار يسخن وعليه البصل مع التقليب لمدة دقيقة
وبعدين تحطى الفريك وعليه كمية من المرقةوالملح والفلفل و لمدة من 5:8 دقايق ولو احتاج مرقة اكتر او مياه زوديه وبعد ما يستوى حطى عليه قطع الدجاج ومعاها رشة الزنجبيل والقرفة ولو عايزة تزودى مفيش مشكلة - ملاحظات: على فكرة الطبق دة مشبع جداااااااا وسعراته مش عالية وكمان كلنا عارفين فايدة الفريك والحبوب الكاملة بصفة عامة فى الرجيم
Friday, May 7, 2010
طريقة عمل اعداد فريك بصدور الدجاج
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment