تعصيج اللحمة المفرومة
طريقة تعصيج اللحمة المفرومة علشان نستخدمها مع وجبات كتير
الوقت
- وقت التحضير : 10 دقائق
- وقت الطهي : 30 دقيقة
- الوقت الكلى : 40 دقيقة
اضف مذاق خاص
المقادير
- 2 x معلقة كبيرة سمن (أو زيت)
- 1 x معلقة صغيرة زعتر (اختيارى)
- 1 x عدد فص ثوم (مفروم)
- 1 x معلقة صغيرة بهارات لحمة
- 1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
- 1 x معلقة صغيرة ملح
- 1 x عدد بصلة
- ½ x معلقة صغيرة قرفة (اختيارى)
- ½ x كيلو لحمة مفرومة
الخطوات
- هنقطع البصلة مكعبات صغيرة.
- فى حلة على نار متوسطة هنضيف معلقتين سمنة ونضيف البصل ونقلبه كويس لحد ما يتحول للون الذهبى.
- هنضيف فص الثوم المفروم ونقلب كويس.
- هنوطى النار ونضيف اللحمة ونفتتها كويس بمعلقة خشب.
- هنضيف البهارات ونقلب كويس لحد ما اللحمة يبقى لونها بنى فاتح.
- هنسيب اللحمة على نار هادية وهنقلبها كل شوية لحد ما تنزل ميتها وتشربها تانى.
1 comment:
تواصل معنا عزيزي العميل لكي تجد تجهيز مطابخ و جودة معدات مطابخ فندقية بتكاليف و اسعار تناسب الجميع كما ان معدات مطابخ المطاعم التي نقدمها لكم تكون دائما بكفاءة و جودة عالية في العمل طوال فترة استخدامها بنفس درجة الجودة العالية و بالتالي فان تجهيزات مطابخ الفنادق و تجهيزات مطابخ المطاعم التي نحرص علي توفيرها لكم تكون بسعر مناسب
Post a Comment