انا بقالى فترة انزل السوق و اسال على القلقاس
القيه ب 5 و 6 جنيه
و عشان اجيب قلقاسة محترمة مش اقل من 1,5 او 2 كيلو
المهم قررت اشترى قلقاسة امال هنعمل ايه مش هناكل يعنى
و بعدين الغالى للغالى هههههههههههه
جبت الست قلقاسة و صورتها صورة للذكرى
القيه ب 5 و 6 جنيه
و عشان اجيب قلقاسة محترمة مش اقل من 1,5 او 2 كيلو
المهم قررت اشترى قلقاسة امال هنعمل ايه مش هناكل يعنى
و بعدين الغالى للغالى هههههههههههه
جبت الست قلقاسة و صورتها صورة للذكرى
و لازم اول حاجة نقطع رقبتها و نحلقلها على الزيرو
فى حاجة مهمة لازم تعرفوها يا بنات
لازم لما تيجى تشترى القلقاس تكون قلقاسة وحدة عشان السوا يكون واحد
و كمان يا ريت منغسلهاش و لا نجيب جنبها ماية
حافظى على نطفتها وامسحيها بفوطة نضيفة بعد التقشير
و هنقطعها كدة
فى حاجة مهمة لازم تعرفوها يا بنات
لازم لما تيجى تشترى القلقاس تكون قلقاسة وحدة عشان السوا يكون واحد
و كمان يا ريت منغسلهاش و لا نجيب جنبها ماية
حافظى على نطفتها وامسحيها بفوطة نضيفة بعد التقشير
و هنقطعها كدة
و كمان كده
و كدة كمان
مكعبات متوسطة و تكون كلها زى بعض تقريبا
عشان السوا يكون واحد
و هيبقى شكلها كدة
عشان السوا يكون واحد
و هيبقى شكلها كدة
هناخد شوية شوربة و يكونوا بيغلو جدا
و نسقط فيهم القلقاس
و نسقط فيهم القلقاس
و نسبهم شوية صغيرين مش كتير لحسن القلقاس يتهرى منك يا جميل
و نروح نجهز السلق و التوم
ازى
هنجيب السلق و نخد منه الورق الاخضر بس اوعى تاخدى الفروع عشان بيبقى شكلها وحش
و نروح نجهز السلق و التوم
ازى
هنجيب السلق و نخد منه الورق الاخضر بس اوعى تاخدى الفروع عشان بيبقى شكلها وحش
و كمان الكزبرة الخضرة
و بردوا هناخد الورق
و نحطهم فى طاسة فيها شوية سمنة و زيت و نحمرهم لغاية ميبقى شكلهم كده
و نحطهم فى طاسة فيها شوية سمنة و زيت و نحمرهم لغاية ميبقى شكلهم كده
هتشليه من الطاسة و هنحطه فى الهون و تتطحنيه كويس و نحط بداله التوم المطحون مع الكزبرة الناشفة و الملح القليل
و بعد ما التومة تحمر يا شاطرة منك ليها هنطشها بالسلق زى الملوخية بالظبط
بس اوعى تعملى زى محمد صبحى لحسن الجيران يتلموا و ياكلوا القلقاس بتاعك
هههههههههههههههه
و لو عند بواقى صلصة طماطم ببصل او ببصل و توم هتحطى معلقتين
و ده احلى طبق قلقاس هتكليه و بالف هنا للى هيقيم
No comments:
Post a Comment