- الكمية تكفي: 6 أشخاص
- وقت التحضير: 20 دقيقة
- وقت الطهي: 30 دقيقة
- المقادير: باكو بسكوت شاي كبير
نص كوب لبن
2 معلقة زيت ذرة
معلقة صغيرة سكر ويمكن الاستغناء عنها
معلقة عسل ابيض كبيرة
معلقة صغيرة بيكنج بودر
رشة فانيليا
باكو جيلي فراولة او اي نوع تحبي
2 موزة و تفاحة او اي فواكه تزيين - التحضير: 1-نهرس البسكوت او نضربة في المطحنة ونضعه فطبق
2-نضع عليه الاتي
اللبن و الزيت والبيكنج بودر والفانيليا والعسل
3-نعجنه كويس بإيدينا لحد ما يكون عجينة طرية ومش بتلزق بالايد
4-وافرديه فطبق بايركس صغير او اي صنية صغيرة مدهونة نقطة زيت
5-دوبي الجيلي في كوب ماء مغلى
وضيفي كوب ماء ساقع ودخليهم التلاجة شوية
يمسك نص ماسكة بس
6-نقطع التفاحة والموز ونضعهم علي الوجه بعد ما يطلع البسكويت من الفرن
7-نضع الجيلي علي الفواكه ثم يدخل التلاجة 4 ساعات - الطبخ: ودخليها الفرن القالب بطبقة البسكويت على حرارة متوسطة نص ساعة
Sunday, November 14, 2010
طريقة عمل صنع تحضير تورتة بسكويت بالفواكه والجيلي بالصور
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment